Egy hét múlva itt a karácsony. Gondolatban már mindenki megsütötte a bejglit, megfőzte az ünnepi menüt, és a szorgosabbak már minden bizonnyal be is szerezték az összes ajándékot… Aki azonban – hozzám hasonlóan- most áll neki kitalálni és felkutatni az ajándékokat, annak hoztam pár mentő ötletet. Nekem nagyon beváltak ezek a márkák, gyakran vásárlok tőlük, ezért jó szívvel ajánlom őket akár szeretteidet, akár magadat leped meg karácsonyra.

Delacier – extravagáns ékszer- és kiegészítőket kínáló márka, melyet egy magyar hölgy, Domokos Dóra álmodott meg. Külön megmelengeti a kicsi szívem, hogy színtípus alapján is lehet keresni a webshopban, így még egyszerűbb a vásárlás. Övet és karkötőt is vásároltam már innen, gyönyörű és nagyon jó minőségű mindkettő. Ha vásárláskor beírod az „ági10” kuponkódot, kapsz 10% kedvezményt! 😊 Itt tudod megnézni a kínálatot: DELACIER

Az egyik kedvenc övem 🙂

 

Vengru – magyar tervezők által megálmodott táskák és kiegészítők. Igazi minőségi, örök darabok. Nagyon szeretem a tőlük vásárolt öveket, vastagok és tartósak. Ha szeretnél igazán egyedi táskát, interaktív honlapjukon keresztül te magad is megtervezheted a számodra legmegfelelőbb darabot. Itt tudod megnézni a kínálatot: Egyedi bőr táska, variálható, kortárs designer bőr táska (vengru.com)

Egy szép és praktikus Vengru 🙂

 

Valbona Leather – szintén magyar márka, csodálatosan szép és nagyon praktikus  táskákat kínálnak. Nagy kedvencem a “Working mom”, ami alapvetően hátizsák, ugyanakkor kézitáskaként is hordható, praktikusan osztott belsővel, külön kulcstartóval – és még egy laptop is elfér benne! Ha rendeléskor beírod az “agihuszka25” kódot, 25% kedvezménnyel tudsz vásárolni december 31.-ig! 🙂 Itt tudod megnézni a kínálatot: HOME – VALBONA LEATHER  

“Working mom” ON working mom 😀

 

Kívül-belül boldogság – imádom ezt a webshopot, rengeteg ötletes és praktikus dolgot kínál. Számos megoldást nyújt például rendszerezéssel kapcsolatban, így könnyebben megtalálom a dolgaimat, és sokkal átláthatóbb például a konyha vagy a fürdőszoba. Különböző fiókrendező megoldásokat vásároltam már innen, legutóbb pedig egy tablet tartó állványt – mind nagyon hasznosnak bizonyult!  Itt tudod megnézni a kínálatot: Főoldal – Kívül Belül Boldogság (kivulbelulboldogsag.hu)

 

Aurora Candle – Azt hiszem, többször is említettem már korábbi posztjaimban, hogy megszállottan szeretem az illatos gyertyákat. Nos, innen szerzem be a kincseket. Kis magyar vállalkozás, egy kedves család, akinek fontos, hogy kizárólag egészségre ártalmatlan, természetes és minőségi alapanyagokból készüljenek ezek a fantasztikus illatú gyertyák. Ráadásul most karácsony alkalmából egyedi felirattal is kérheted kedvenc illatú gyertyáidat – ami ajándéknak is tökéletes lehet! Ha vásárláskor beírod a „huszka” kuponkódot, akkor 5.000 Ft feletti rendelés esetén ajándékba kapsz egy mini illatviaszt! Itt tudod megnézni a kínálatot: Aurora Candle Company – Ropogó fa kanócos illatgyertya

Aurora Candle Karácsonyi csomagja 🙂

 

Halász Évi – Bár nem vagyok egy nagy szakács, azért igyekszem egészségesen táplálkozni. Olvasom egy ideje Halász Évi bejegyzéseit, sőt a szakácskönyve is megvan, jó szívvel ajánlom ezt is, szuper receptek vannak benne. Szép ajándék lehet az öröknaptár is, amely újra rendelhető a webshopon keresztül. Itt tudod megnézni a kínálatot: Termékek – Halász Évi (halaszevi.hu)

Receptkönyv és öröknaptár – szép és hasznos ajándékok 🙂

 

És íme néhány további márka, amit örömmel ajánlok figyelmedbe. Nekem nagyon bejöttek: szépek, különlegesek és nem utolsó sorban tartósak a tőlük vásárolt táskák és hátizsákok:

Lilla Sellei Bags // Karla

 

Végül, de nem utolsó sorban szuper ajándék lehet egy szín vagy stílustanácsadás vagy akár egy teljes elemzés, hiszen amellett, hogy élmény (főleg, ha Te is eljössz az ajándékozottal), rengeteg tapasztalattal  és hasznos javaslattal tudlak meglepni Titeket! 🙂 Itt tudod kiválasztani és megrendelni a szolgáltatást: Tanácsadás megrendelés – Ági Huszka Style (agihuszka.hu)

Ajándékozz tanácsadást 🙂

 

Remélem tudtam segíteni, és Te is megtalálod a megfelelő ajándékot szeretteidnek, vagy éppen magadnak! 😉