Dorina

Végre sikerült meglátnom mik azok a színek amik jól állnak. Hiába olvastam róla ez előtt, nagyon sokat segített hogy szakértő segítségével láttam élőben is. A tanácsadás óta alig várom, hogy átváltoztassam a ruhatáram és ezzel az életem is!

Marci

Színválasztásban nekem segítség? Minek!

Hiszen úgyis valamennyire szakmámba vág, van 30+ év tapasztalatom, tudom mi áll jól nekem és egyébként is, én tudom, hogy a földszínek tetszenek, úgyis abból választok. Hagyjanak engem békén a rózsaszínnel, megvan róla a véleményem, én tuti nem hordom!

Na jó, győzött a kíváncsiságom, Ági ismerem egy ideje, hallgassuk meg, nyitott személyiségnek vallom magam, most bebizonyítom. Eljött, végigdaráltuk a színeket, csak kapkodtam a fejem, próbáltam segíteni, hozzátenni, de nem nagyon tudtam mit, hiába volt elég konkrét elképzelésem.

Persze én mondhattam, hogy szerintem jól áll-e egy színminta vagy nem, de egy idő után már káprázott a szemem, azt se tudtam, hogy piros-e vagy zöld, ami a nyakamnál virít. Ági ilyenkor kisegített, ha nem voltam biztos egy mintában, azt félretettük vagy később újra elővettük.

A végén összeállt egy színsor. Meglepően színes volt. Mégis egységes, mégis kiegyensúlyozott és még nekem is tetsző.

Persze azok a színek, amikről én tudtam, hogy jól állnak is feltűntek a sorban, de sokkal szélesebb volt a skála, mint amit én gondoltam volna, hogy el tudok képzelni magamon.

Volt a színek között olyan, amit még ma sem tudok elképzelni magamon, mert túl élénk vagy túl rózsaszín, de a skála nagy része elfogadható számomra és jó érzés, hogy hozzáértő szakember állítja illetve erősíti meg, hogy ezek a színek jót tesznek a megjelenésemnek.

És hasznos.
Van a kezemben egy skála, amivel el tudok menni választani, ha már vásárolok.
Egy kiindulási alap vagy egy mankó, ami tágítja a nézőpontom. De persze csak annyira, amennyire én szeretném vagy hagyom.

Tudom, hogy ha már pénzt adok ki egy ruházati termékre, akkor az legalább jobb eséllyel fog hozzám illeni. Nem kell 20 inget megvennem, amiből valamiért mindig ugyanazt a hármat fogom úgyis csak elővenni, mert a többi hiába tetszik, valahogy mégsem egységes velük a szett. Nem kell két szobányi gardróbot megtölteni, hogy 4 jó szettet össze tudjak állítani belőle, mert szinte minden darab illik szinte minden darabhoz, de legalább is minden darab illik hozzám mostantól.

Zsuzsi D.

Elképesztően jól éreztem magam Nálad egy igazi csajos délelőttön töltekezhettem fel. A színtípusomat nagyjából tudtam, de jó volt látni, hogy a szakértelmeddel pontosításra került. Találtunk olyan színt is amit soha eddig nem hordtam, és mostantól bizony fogok is ilyen színt venni. Köszönöm szépen a kedves, nyitott személyiséged és bármikor szívesen mennék egy másik workshopra hozzád.

Anonimitásba burkolózó vendégem, aki 4.alkalommal nálam talált rá a színtípusára 🙂

Ági nagyon kedvesen fogadott minket és alaposan végezte a munkáját. Az elméleti alapok megismerésát követően megkerestük a színeimet, ami egyértelműen eldöntötte, hogy világos tavasz vagyok egy olyan esetben, amikor az elsődleges jellemzők (vénák színe, szemszín) nyár típusra utaltak.

Eszter

Ági kedves, profi, lelkes és tényleg ért ahhoz, amit csinál. Laza hangulatú, de nagyon hasznos alkalom volt. Az a rengeteg színkendő pedig hihetetlen, nem is gondoltam volna, hogy ennyi szín jól áll, mert egyszerre ennyit még nem láttam. 🙂 Sokkal egyszerűbbé válik ezáltal a ruhaválasztás, nem beszélve az alkati tanácsokról, amik szintén tudatosabbá tesznek. Melegen ajánlom mindenkinek! 🙂

Andi

Koszonom szepen Agi a szuper delutant es a sok hasznos infot a szineimmel kapcsolatban. Ezek alapjan teljesen tevuton jartam eddig, elenk tavaszkent a fekete/feher/szurke/sotetkek ruhataramon lesz mit javitanom 😁. Meg szoknom kell a gondolatot hogy pld a lazac az en szinem, de tegnap mar a kis szinkartyammal maszkaltam fel – ala a boltban es annak segitsegevel probalgattam a topokat. Miota nalad jartam voltam fodrasznal is es imadom az uj hajszinemet, amit a szintipusomhoz igazitottunk. Kulon koszonet a sminkes tippekert, a hatalmas sminktaskamat biztos kezzel redukaltam a felere es ajandekoztam el mindent, ami nem hozzam valo.
Bar a feketerol lemondani meg biztos nem fogok tudni egy jo darabig, rengeteget tanultam toled mar ilyen rovid ido alatt is es elindultam egy jo uton, azt hiszem 🤩☺️

Linda

Sokat segitett, hogy tudom melyik szincsoportok allnak jol nekem es sokkal batrabban nyulok a meleg szinek fele, a hideg szineket pedig meg sem nezem.:-)

Fruzsi

Nagyon hasznos volt a tanácsadás, rengeteget olvastam már a témában, de jó volt egy profival átbeszélni és helyre rakni minden infót. Önbizalom tréningnek sem volt rossz, hogy órákon keresztül beszélgettünk arról, hogy milyen jól állnak bizonyos színek, milyen szép, kiemelendő dolgok vannak rajtam. Nagyon jól éreztem magam veled abban a pár órában, mindent hálásan köszönök 🙂

Bianka

Ági, nagyon köszönöm, még egyszer! 🙂 Nem csalódtam, vér profi szakember vagy. Amellett, hogy nagyon pozitív a kisugárzásod és rendkívül szimpatikus voltál az első perctől (már az online térben is), szeretném kiemelni, hogy igazán példaértékű a szakmához való hozzáállásod. Különösen szimpatikus, hogy folyamatosan fejlődni, tanulni vágysz, a lelkesedésed, a felénk tanúsított türelmed és segítőkészséged. Nagyon bírtam a humorod és a nyíltságod, amivel hamar oldottad a hangulatot és tök jó csajos délelőtt/kora délután kerekedett. 🙂 Örülök, hogy workshopon vettem részt, nagyon tanulságos volt látni, hogy ugyan azok a színek teljesen máshogy mutatnak két emberen. Annyira jó volt az az “AHA!” élmény, amit adott a tanácsadás, hogy nem ránk erőszakoltad a véleményed, hanem megláttattad velünk a saját színeinket. Örülök, hogy megerősítést nyertem, hogy annyi feketét hordhatok amennyit csak szeretnék, mégsem leszek gyászhuszár. 🙂 Remélem lesz még lehetőségem más tanácsadásodon is részt venni.

F. Ági

Akkor jössz rá mit jelent a színtanácsadás igazán, amikor Ági rád rak egy hozzád nem illő színt, és könyörögsz, hogy vegye le rólad, hiszen a másikban annyira jól néztél ki.

A stílustanácsadás előtt is próbáltam környezettudatosan vásárolni, hogy ne kelljen három használat után kidobni a ruháimat, de ha egy drágább darabbal mellényúltam az fájdalmas volt a pénztárcámnak. A színtanácsadás pont abban segített, hogy már ne nyúljak mellé, így már egy két ruha árából megtérül a tanácsadás. De talán a legjobb érzés mégis az, hogy sokkal jobb színeket választok, stílusosabban nézek ki, sőt hordok most már lilát is ami előtte elképzelhetetlen volt.:)

Az egész családomnak, női és férfi tagjainak ezt fogom ajándékba adni, mert az egyik leggyorsabban megtérülő befektetés.

Zsófi

 Nagyon kellemes légkörben telt a tanácsadás, széleskörű elméleti és alapos, szuper szemléletes gyakorlati résszel. Ági egy igazi profi, mind a személyisége, mind a szaktudása messze a legmeggyőzőbb a jelenleg Magyarországon elérhető színtanácsadók közül. “

Adrienn

 Nagyon kedves, közvetlen és pozitív személyiség vagy. Tetszett a fiatalos lemdületed és hogy bár többen voltunk mindenkire 100%-an odafigyeltél! A színtípusom meglepett és még barátkoznom kell az új színeimmel, de megmutattad hogy tényleg azoktól ragyog az arcom smink nélkül is! Köszönöm! Remek hangulatú pár órát sikerült közösen eltölteni!

Betti

 “Habár nekem teljesen idegen terület a divat/színtanácsadás, Ági mégis egyszerűen de nagyon profi módon vezetett be ebbe a világba. Az egész program teljesen személyreszabott és amellett, hogy a mindennapokban felhasználható, praktikus tanácsokkal gazdagodtam, az egész délután egy élmény volt.”

Gerda

“Köszönöm Neked, hogy türelmes voltál, jókedvű ezért nekem is jókedvet hoztál (mégha smink nélkül, hajlefedéssel, fehér pólóban nem is a legjobb érzés tükörbe nézni, főleg egy-egy rossz színnél)”

Bea

Nagyon hasznos és egyben szórakoztató volt a tanácsadás, Ági közvetlenségével és kedvességével oldott hangulatot teremtett az első perctől fogva. Másnap elmentem vásárolni és érezhetően magabiztosabban nyúltam a megfelelő ruhadarabok után. Elkezdtem magam sminkelni a megbeszélt módon, azóta jobban érzem magam a bőrömben, mert látom, hogy az új színek mennyire jól állnak, amiket ezelőtt ki sem mertem volna próbálni.

Niki

A tanácsadás nagyon oldott, baráti hangulatban telt, pillanatok alatt eltelt ez a három óra. Ehhez minden adott is volt: a profin berendezett lakás, színpaletták, világítás, zene, gyertya, ital és rágcsálnivalók és persze a közvetlen, barátságos hozzáállásod. A kendős teszt eredménye és az alkatra vonatkozó elemzés is megerősített abban, hogy szerencsére nagy hibákat nem követek el mostanában a ruháim kiválasztásakor, de nagyon jó, hogy ezt már tudatosan irányíthatom és nem csak az intuíciókra hagyatkozva. Emellett nagyon sok apró trükköt mondtál, amit azóta észben tartok és ez is hozzátesz ahhoz, hogy magabiztosabban öltözködjek. Szóval teljes mértékben azt kaptam, amire számítottam. Nagyon köszönöm! 🙂

Noémi és Csilla

Àginàl először testalkat elemzésen voltam, majd édesanyámmal együtt színtanácsadáson. Mind a kettő nagyon hasznos és hatalmas élmény volt. Ági igazi “csodalány”: látszik, hogy imádja amit csinál. Azonnal megtaláltuk a közös hangot egymással, úgy éreztem/éreztük végig, hogy neki az a legfontosabb, hogy nekünk segítsen a legtöbbet kihozni magunkból. Példaértékű az odafigyelése és a munkájához való hozzáállása.
Nagyon köszönünk mindent Neked és fogunk még találkozni!!!

Gabriella

Ági nagyon kedves, felkészült és rendkívül alapos. Nagyon jól éreztem magam az egyéni stílustanácsadáson. Rengeteget tanultam Ágitól és számos hasznos tippet és tanácsot kaptam tőle. Az ajándék színkártyának is nagyon örültem.
Sajnálom, hogy eddig nem vettem részt ilyen tanácsadáson. Az év eddigi legjobb élménye volt számomra! Örülök, hogy őt választottam!:-) Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Ildi

Minden nőnek receptre írnám fel Ági workshopját! Nagyon sok felesleges költségtől kímélheti meg magát az, aki meghatároztatja a színtípusát. Most hogy az altípusomat is tudom, fáj belegondolni, hogy mennyi pénzt szórtam el feleslegesen dekorkozmetikumokra például. A workshop kifejezetten jó kis, csajos program, én nagyon jól éreztem magam, Ági nagyon jó atmoszférát teremt, kedves, szakmájában hiteles személyiség, nagyon jó szeme van, mindenkire rászánta az időt. Azóta szinte én is más szemmel látom nőtársaimat, milyen sokan nem látják kivülről magukat, ragaszkodnak egy rossz hajszínhez, vagy éppen teljesen más típusnak maszkírozzák magukat. Bár én inkább csak megerősítést kaptam Ágitól (tudtam, hogy Tavasz vagyok, csak az Élénk altípust nem, szerintem nagy hibákat nem követtel el az öltözködésben), hasznos tanácsokat kaptam, szerintem még sokáig fogok ebből meríteni. Legszívesebben visszamennék, mert önbizalomtréningnek se utolsó, csak így már nem lenne igazi, hogy tudom a színtípusomat. 😀 Köszi, Ági! Sok sikert neked!

Éva

Nagyon szuper volt minden. Sajnálom, hogy előbb el kellett jönnöm. Barátságos hangulatú és vidám színelemzés volt. Jól esett ezen a borús őszi napon. Azt hiszem máskor is eljövök, egy másik típusú elemzésre, talán sminkre, még kitalálom. Ajánlani fogom ismerőseimnek is.