Huszka Ági vagyok. Személyi stylist, üzleti stílusmentor és színtanácsadó.

Az elmúlt években fejvadászként több ezer embernek segítettem abban, hogy a lehető legjobb benyomást tegye reménybeli főnökére. De középvezetőként nekem is mindig határozottan kellett a csapatom és az ügyfeleim elé állnom. Számtalan állásinterjú, karriertanácsadás, ártárgyalás és teljesítmény-értékelés szakmai és emberi tapasztalatát köszönhetem karrierem első 10 évének.

Valódi szenvedélyem azonban gyermekkorom óta a divat volt. Eleinte saját erőből képeztem magam az alaktípusok, színek és formák világában. Idővel viszont színtanácsadói, elméleti és gyakorlati személyi stylist képzéseket végeztem, hogy ne csak lelkes amatőrként, de magabiztos profiként válthassak karriert.

Meggyőződésem, hogy a tartalomnak és a formának összhangban kell állnia ahhoz, hogy elérjük céljainkat. A stílustanácsadónak tehát értenie kell, hogy a hozzá segítségért fordulók kikre és milyen helyzetben akarnak jó benyomást tenni. Meggyőződésem, hogy akihez az üzleti megjelenésükön javítani kívánók fordulnak bizalommal, annak saját tapasztalattal kell rendelkeznie a vállalati világról is.

Ezt a tudást és tapasztalatot kínálom férfiaknak, hölgyeknek, pároknak, vezetőknek, értékesítőknek, álláskeresőknek, barátnőknek, barátoknak, menyasszonyoknak és vőlegényeknek.

Képzések és tanulmányok:
Gyakorlat
: Szemes Nóra személyi stylist – személyi styling gyakorlat

Elmélet: Stylist alapképzés, majd Haladó stylist képzés – Central Médiaakadémia (többek között az Elle, Marie Claire, Nők Lapja kiadója)

Színtanácsadó képzés: Pirity Éva, Mod’Art International Hungary