Kíváncsi vagy a színtípusodra, és van pár ismerősöd, akikkel együtt fedeznéd fel a legelőnyösebb színeidet? Itt tudsz jelentkezni a csoportos alkalmakra! 
SZÍNTANÁCSADÁS WORKSHOP

Ősz? Nyár? Tavasz? Tél? Évaszakok vagy színek?
És egyáltalán, mit is jelent a színtípus?

A csoportos színelemzés során színkendők segítségével állapítjuk meg a színtípusotokat. Szó esik arról, miért áll egyik vagy másik szín jobban vagy rosszabbul. Megtalálod azokat a színárnyalatokat, amelyek a legjobban mutatnak rajtad – és amelyek alapján egy tökéletes ruhatárat tudsz felépíteni amelyben minden összepasszol, és amelyből minden darab jól áll neked.

Átbeszéljük a teljes ruhatárat érintő tudnivalókat: a megfelelő ruhát – a színét, mintáját, anyagokat – ékszert, kiegészítőket, sminket, hajszínt. A csoportos színtanácsadás előnye, hogy nem csak magadon látod a színek hatását, hanem máson is. Így méginkább megérted a színtípusok közti különbséget, és a színek saját magadra gyakorolt hatását is.

Szó esik az elméletről és a gyakorlatról: hogyan tudod a látott, hallott és felismert információkat alkalmazni, és hogyan indulj el a számodra tökéletes gardrób kialakitásához. Megbeszéljük azt is, hogyan tudod a számodra nem előnyös, de ennek ellenére szeretett színeket, mintákat továbbra is hozzád illően hordani.
A tanácsadás végén megkapjátok ajándékba a saját színkártyáitokat is, hogy az üzletekben is magabiztosan tudjatok majd válogatni – akár egymásnak, akár a másiknak! Cikkem a színtanácsadásról

Ha ismered a színtípusodat, könnyebbé válik:
a vásárlás, mert csak azokhoz a színekhez akarsz majd nyúlni, amiben tudod, hogy jól mutatsz,
a spórolás, mert ne fogsz olyan darabokat megvenni, amelyek színben nem passzolnak hozzád, hogy aztán hordatlanul lógjanak a szekrényedben,
a ruhák kombinálása, és ezzel csökken a reggeli öltözködés közben tapasztalt stressz,
a kiegészítők megválasztása,
– a hajszíned és sminkszínek kiválasztása.

A színtanácsadás workshop árai:

Budapesti helyszínnel: 19 ezer forint/fő, minimum 3, maximum 6 fő.
Vidéki helyszínnel: előzetes egyeztetés szükséges. Az alap ár 22 ezer forint/fő, minimum 4 fő részvételével. Amennyiben a tanásadásra a résztvevők nem tudnak helyszínt biztosítani, a tanácsadás összköltségére terhelődik a helyszín bérleti díja.

A tanácsadás hossza változó: 3 fő esetében 2,5 óra, 4 fő esetében 3 óra, 5 fő esetében 3,5 óra, 6 fő esetében 4 óra, több fő esetében ennek megfelelően változó.
A fontosabb elméleti tudnivalók megbeszélése után egy-egy résztvevőre kb. fél óra tesztelési idő jut. Ennyi idő alatt meghatárzzuk a színtípust, majd átbeszéljük a tudnivalókat. Minden kérdéseteket feltehetítek a színekről.

Igény szerint angol nyelven is elréhető a workshop.

Következő workshopok dátumai:
Workshopot az őszi vírushelyzetre való tekintettel csak egyénileg szervezett formában tartok.