Mit szólnál egy rendhagyó páros programhoz?
Legyen az anyukád, a barátnőd, a lányod, vagy bárki, aki fontos számodra.
PÁROS SZÍNTANÁCSADÁS

A színtanácsadás nem csak egy ‘ismeretterjesztő’ dolog, ami után sokkal biztosabban nyúlsz majd a színekhez az öltözködésedben. Hanem egy program is: a saját tulajdonságaid megismerése, meglátása, a felismerések ideje.

Nem csak egyedül, de párosan is jó program! A páros színtanácsadás alkalmával megtalálod a saját színeidet is, és a másik fél színeit is látni fogod. Különösen hasznos ez, ha együtt szoktatok vásárolni, hiszen több szem mindig többet lát!
A tanácsadás során színkendők segítségével állapítjuk meg a színtípusotokat. Szó esik arról, miért áll egyik vagy másik szín jobban vagy rosszabbul.
Átbeszéljük a teljes ruhatárat érintő tudnivalókat: a megfelelő ruhát, ékszert, kiegészítőket, sminket, hajszínt. Minden kérdéseteket feltehetítek a színekről!

A tanácsadás végén megkapjátok ajándékba a saját színkártyáitokat is, hogy az üzletekben is magabiztosan tudjatok majd válogatni – akár egymásnak, akár a másiknak!.
A páros színelemzés ideje 3 óra, ára  58.000 Ft

A színtanácsadásról

Ha ismered a színtípusodat, könnyebbé válik:
a vásárlás, mert csak azokhoz a színekhez akarsz majd nyúlni, amiben tudod, hogy jól mutatsz,
a spórolás, mert ne fogsz olyan darabokat megvenni, amelyek színben nem passzolnak hozzád, hogy aztán hordatlanul lógjanak a szekrényedben,
a ruhák kombinálása, és ezzel csökken a reggeli öltözködés közben tapasztalt stressz,
a kiegészítők megválasztása,
– a hajszíned és sminkszínek kiválasztása.
A tanácsadás célja az, hogy megértsd és meglásd a színek hatása közötti különbséget. Amennyiben ez számodra nehezebben megy, annyi időt szánunk rá, amennyi szükséges. Illetve a jövőben, ha úgy érzed, elakadtál, nem érted és nem érzed a színtípusod lényegét, akkor további ingyenes konzultáción vehetsz részt nálam.
Ne félj kérdezni, hiszen a lényeg az, hogy te meglásd a színtípusod erejét!