Üzleti stílus workshop

A céges Dress Code-on innen és túl.

Bárcsak több színt, izgalmas mintákat és bátor szabásvonalakat láthatnánk az irodákban! Egészen biztos vagyok abban, hogy a céges dress code szabályzatokat nem azért erőltetik ránk, hogy saját személyiségünket otthon kelljen hagynunk és olyan ruhákra kelljen költenünk a pénzünket, amelyeket amúgy soha az életben fel nem vennénk. Egyáltalán, milyen ruhatárat tartson az a karrieréhes pályakezdő, aki nemhogy egy szép kiskosztümöt, de az albérletét is alig tudja kifizetni? És mi a helyzet azzal az öszülő és pocakosodó családapával, aki vásárolgatás helyett a gyerekért rohan az oviba munka után? Még egy jó céges dress code sem válaszolja meg ezeket a kérdéseket, pedig a szervezet érdeke is, hogy munkatársai megjelenése összhangban legyen céljaikkal, pozíciójukkal és saját személyiségükkel.

Az Üzleti stílus workshop egy olyan csoportos foglalkozás, amely során a szervezet bármely beosztásban dolgozó munkatársa számára tisztába rakjuk az üzleti öltözködés általános szabályait.

Az előadásokra és interaktív feladatokra épülő tréning végén a kollégák pontos képet tudnak alkotni arról, hogy meddig mehetnek el az öltözködés terén úgy, hogy közben ők is jól érzik magukat ruháikban.

A tréning során érintett témáink:
– Személyiség és öltözet kapcsolata
– Üzleti megjelenés trendjei
– Dress code-ok
– Optimális ruhatár
– Finomságok a legfontosabb ruhatípusoknál
– Testalkatok és szabásvonalak
– Frizura, hajszín, smink, arcszőrzet
– Kiegészítők és ékszerek
– Tippek és trükkök vásárláshoz
– Színtípusok meghatározása egyénileg
– Egyénre szabott stílustanácsadás

Az alábbi extrákat javasoljuk a stílustanácsadással egybekötve:
– Hajstyling tanácsadás
– Sminktanácsadás
– Portréfotózás

A tréning angol nyelven is igényelhető.
A program költségét egy rövid egyeztetést követően határozzuk meg.

AJÁNLATOT KÉREK